Kontakta oss

Ditt namn*

Din epost*

Ämne

Ditt meddelande

captcha

Affärsstöd

Säljstöd, offerter, kontrakt och fordon.

Klicka här för att ladda ner broschyren (PDF)

 

Verendus – det enda affärsstödet, specifikt utvecklat för husvagnshandlare
Tillsammans med sju svenska husvagnshandlare har vi åstadkommit ett utmärkt affärsstöd där man arbetar effektivt och rationellt.

Tid är pengar 
Hela grundtanken med Verendus är att erbjuda er husvagnshandlare det mest tidssparande och effektiva affärsstödet så att ni kan göra ännu bättre affärer och få ut er fulla potential. Att vi utvecklat det ihop med flera husvagnshandlare har betytt oerhört mycket för resultatet.

När informationen som matas in i programmet automatiskt syncar ihop hela er säljprocess sparar ni värdefull tid och har möjlighet till att tjäna mer pengar genom att alltid ha full koll på marginaler och eventuella påläggskostnader.

Användarvänlighet i fokus
Produkten är webbaserad och kan därför användas var ni än befinner er. Väsentliga siffror och resultat blir lättillgängliga när ni behöver dem. Att börja använda Verendus är enkelt. Vi hjälper till med installation och administrering så att ni är igång samma dag. En viktig del i utvecklingen har varit att göra programmet användarvänligt och enkelt att förstå.

Kundrelationernas bästa verktyg
Verendus affärsstöd är modulen som täcker in alla leden i säljprocessen, från säljstöd med marginalberäkningar, uppdaterade leverantörsprislistor, snygga utskrifs/mail-vänliga offerter, komplett lagerdatabas som automatiskt uppdateras när enheter byts in till att få ett komplett och lättarbetet kundregister för att kunna följa upp affärerna och behålla goda kundrelationer.