Konferens och kickoff

Publicerat 19.05.29

I mitten av maj var vi iväg på konferens och kickoff. Vi spenderade ett händelserikt dygn i trakterna av Tiveden för att stärka teamet och sätta upp gemensamma riktlinjer för arbetet framöver.

Dagen började med konferens där vi pratade mycket om vad som händer hos oss för tillfället och vart vi är på väg. Det finns väldigt mycket spännande i vår pipeline som vi ser fram emot att presentera.

Sedan bar det iväg ut i skogen, dessvärre blev det en kamp mot det dåliga vädret som drog in över området. Vi hann inte riktigt göra alla moment som det var tänkt men några samarbetsövningar hann vi gå igenom. Vissa lag hanterade uppgifterna bättre än andra…

När vi kom tillbaka var det dags för nästa stora samarbetsövning. Pizzabak i vedugn! Vi blev uppdelade i grupper som ansvarade för olika moment, köksmästare, eldare, tillbehörsfix, dukning osv. Totalt kaos till en början men sen rullade teamet igång och perfekta pizzor levererades på ett löpande band.

Sammantaget en mycket lyckad dag där vi kan konstatera att vi trivs väldigt bra ihop och löser uppgifter tillsammans som ett team, precis som vi gör varje dag på kontoret.

Dela
Kontaktperson

Dick Darelid

VD / Försäljning

dick@verendus.se
036 777 92 51

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus