Kontakta oss

[contact-form 1 "Kontaktformulär 1"]

Kroken Gruppen väljer Verendus Verkstad för sina egenägda återförsäljare

kroken

Kroken Gruppen, Nordens största återförsäljargrupp och importör av husbilar och husvagnar, har under vintern startat ett projekt för att ta deras eftermarknad till nästa nivå. En del i detta projekt var att utvärdera och införa ett nytt Verkstadsprogram med nya arbetsflöden och rutiner för fem av deras återförsäljarställen inom Kroken Caravan Detalj AS.

Flertalet olika verkstadsprogram utvärderades och valet föll på Verendus Verkstad – vilket vi är väldigt stolta över. För att utvärdera och införa nytt verkstadsprogram, samt leda hela eftermarknadsprojektet har Kroken Caravan Detalj AS anlitat det erfarna företaget Bright Performance som arbetar med verksamhets-, kompetensutveckling och strategier.

Under våren har ett integrationsarbete pågått för att integrera Verendus Verkstad med Krokens ekonomi- och ERP-system Visma Global. Integrationen innebär att t.ex. kunder, lager, fakturor m.m. syncas mellan systemen. Integrationsmotorn mellan Verendus och Visma Global är Vitari Connect.

Verendus har tillsammans med Bright Performance utbildat och utvecklat personalen på de fem anläggningarna i Oslo, Bodø, Brumunddal, Ålesund och Åndalsnes som nu använder programmet i sin dagliga verksamhet för att skapa arbetsordrar, planera, tidsstämpla, fakturera, samt följa upp kunder och sin verksamhet.

bengt

“Vi har såvidt startet å bruke Verendus’ verkstedprogram, og det ser lovende ut så langt. Vi gleder oss til å få ute konkrete effekter som inngår i et større Verkstedprosjekt. Ikke minst ønsker vi at bedre struktur og styring av våre serviceverksteder skal bidra til økt kundetilfredhet de neste årene!”

Bengt Heggertveit, Daglig Leder/VD, Kroken Caravan Detalj AS

christian

“Verendus fremstår som en kompetent og trygg systemleverandør innen campingvogn og bobilbransjen. Med fokus på arbeidsflyt har Verendus på en effektiv måte tatt i bruk Vitari Connect for kvalitetssikret distribusjon av forretningsinformasjon mellom deres bransjeløsning og Visma Global. Vi ser fram til videre samarbeid slik at Kroken Caravan Detalj raskt får oppleve positive effekter av verkstedprosjektet!”

Christian Thorset, Vitari, Visma integrationspartner

dick

“Samarbetet med Kroken Caravan, Bright Performance och Vitari har fungerat mycket bra, och vi är väldigt tacksamma för att Kroken valde oss som leverantör av Verkstadsprogram. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med en av nordens största aktörer inom husbil och husvagnsbranschen där vi utvecklar varandra framöver.”

Dick Darelid, VD, Verendus