Kroken Gruppen väljer Verendus Verkstad för sina egenägda återförsäljare

Publicerat 16.07.20

Kroken Gruppen, Nordens största återförsäljargrupp och importör av husbilar och husvagnar, har under vintern startat ett projekt för att ta deras eftermarknad till nästa nivå. En del i detta projekt var att utvärdera och införa ett nytt Verkstadsprogram med nya arbetsflöden och rutiner för fem av deras återförsäljarställen inom Kroken Caravan Detalj AS.

Flertalet olika verkstadsprogram utvärderades och valet föll på Verendus Verkstad – vilket vi är väldigt stolta över. För att utvärdera och införa nytt verkstadsprogram, samt leda hela eftermarknadsprojektet har Kroken Caravan Detalj AS anlitat det erfarna företaget Bright Performance som arbetar med verksamhets-, kompetensutveckling och strategier.

Under våren har ett integrationsarbete pågått för att integrera Verendus Verkstad med Krokens ekonomi- och ERP-system Visma Global. Integrationen innebär att t.ex. kunder, lager, fakturor m.m. syncas mellan systemen. Integrationsmotorn mellan Verendus och Visma Global är Vitari Connect.

Verendus har tillsammans med Bright Performance utbildat och utvecklat personalen på de fem anläggningarna i Oslo, Bodø, Brumunddal, Ålesund och Åndalsnes som nu använder programmet i sin dagliga verksamhet för att skapa arbetsordrar, planera, tidsstämpla, fakturera, samt följa upp kunder och sin verksamhet.

Dela
Kontaktperson

Dick Darelid

VD / Grundare

dick@verendus.se
036 777 92 51

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus