Offerter, kontrakt, leveranser, fordonslager, prislistor och det mesta annat som ingår i ett modernt säljstöd.

Verendus Affärsstöd är modulen som täcker in alla leden i säljprocessen, från offert, säljstöd med marginalberäkningar, kontrakt, leveranskalender, faktura, fordonslager, uppdaterade leverantörsprislistor, prisskyltar och många andra smarta hjälpmedel.

Fördelar med Verendus

Utvecklat tillsammans med över 450 fordonssäljare. Verendus hjälper er med flesta av era dagliga processer kopplat till sälj, leverans och uppföljning av kund.

Offerter och kontrakt skapas snabbt och enkelt via färdiga prislistor från leverantörerna. Med hjälp av detta tar ni fram en offert/kontrakt på bara någon minut.

Fordonslagret är mycket enkelt att hålla koll på och följa upp. Överblicka snabbt era fordon med bl.a. lagervärde och lagerdagar. Ni hämtar smidigt fordonsinformation från Bilvision/InfoTorg.

Digitala Inbyteslistan hjälper er med den viktigaste delen av era affärer - att värdera inbytet rätt. Inbyteslistan sammanställer samtliga beganataffärer som görs av alla handlare som använder Verendus Affärsstöd. Detta resulterar i att ni kan se vad liknande objekt som ni byter in har sålts för och även miltal, lagerdager, utrustning och ev. rabatter. Digitala Inbyteslistan är ett av våra kraftigaste verktyg.

Publicera fordon med bilder direkt till Bytbil/Blocket, Campagon eller egen hemsida via vårt API.

Skriv ut snygga och tydliga prisskyltar med finansieringsförslag. Informationen hämtas direkt från ert fordonslager.

Oavsett vilka finansbolag ni samarbetar med kan ni använda dem i Verendus. Men med hjälp av dem smarta integrationerna med Ecster och Wasa Kredit ansöker ni om finansieringen direkt i Verendus och slipper dubbelarbeta.

GDPR-säkra er kunddatabas med hjälp av Verendus. Vi har anpassat kundregistret efter att följa GDPR och samtidigt underlätta er vardag vid kundkontakter.

Era kontrakt i Affärsstödet kan skickas in direkt till Verkstad och generera arbetsordrar för: Leveransservice, Inbytestest och Leveransgenomgång med kund. Slipp dubbeljobba och säkerställ att rätt utrustning monteras på verkstad.

Leveranskalendern håller koll på allt från leveranstider och besiktningar till Inbytestester.

Verendus är mycket enkelt att t.ex. snabbt och smidigt kunna söka fram kunduppgifter, fordon och statistik

Nisse Pettersson, VD och delägare – Husbilslandet

img

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus