Verendus butik är branschens första anpassade butiksprogram, med stöd mot affärsstöd, verkstad samt kund och fordon

Verendus Butik är ett lättanvänt butiksprogram som pratar med modulerna Affärsstöd och Verkstad, och har stöd för att hantera kund och fordon. Dessutom innehåller kassasystemet alla vanliga och nödvändiga funktioner som ingår i traditionella butiksprogram. Verendus Butik är certifierat enligt Skatteverkets kassaregisterlag.

Fördelar med Verendus Butik

Utvecklat tillsammans med över 340 butikssäljare och lageransvariga som arbetar inom Husbil, Husvagn, Båt, Vattenskoter, Snöskoter, Begagnatbil, ATV och MC.

Butiksprogrammet har stöd för touchskärm vilket ger en enkel och modern hantering.

Enkelt att ta betalt med kort, kontant och faktura för butiksköps, kundordrar, arbetsordrar och kontrakt.

Komplett lagerhantering med lagersaldo, beställningspunkter, inköpsordrar och inventeringar m.m.

Genererar automatiska beställningsförslag till era leverantörer som kan beställas direkt via e-post. Vi har bl.a. integration med KAMA Fritid så ni kan beställa direkt in i deras webbshop.

Skapa Kundordrar när era kunder beställer artiklar som inte ska monteras på Verkstad. Enkelt att hålla koll och följa upp vilka som är beställda, uthämtade och betalda m.m. Skicka SMS till kunderna direkt från kassaprogrammet.

Ecster faktura i Butik - Fler betalsätt - er möjlighet att sälja mer. Verendus har tillsammans med Ecster utvecklat en gemensam systemintegration för hantering av faktura i butik. Integrationen innebär att ni som är samarbetspartner med Ecster och använder Verendus Butik får en snabbare och enklare vardag när era kunder behöver alternativa betalningssätt.

Skapa er egna Snabbknappar i kassan för de vanligaste varorna ni säljer. Vardagen ska vara effektiv och problemfri.

"När vi utvärderade affärssystem att bygga upp vår verksamhet på fastnade jag för Verendus. Med erfarenhet från flertalet andra mycket komplicerade affärssystem så framstår Verendus som det överlägset bästa valet; molnbaserat, användarvänligt och med de flesta funktioner som vi behöver integrerade och i ständig utveckling från bra till bäst!"

Joakim Norberg, VD och ägare - Autohallen Husbilar

img

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus