Varmt välkommen Oscar, praktikant hos oss!

Publicerat 19.04.05

Det här är Oscar, Verendus nya praktikant som ska vara hos oss i 7 veckor. Under de veckorna ska han ta fram en ny intern hantering av prislistorna så att inläsningen av dem blir enklare att hantera. Han studerar mjukvaruutveckling och mobila plattformar på Jönköping University och är inne på sitt andra av tre år.

Oscar, hur kommer det sig att du sökte praktik hos oss?

Jag var på jakt efter ett mindre techföretag där möjligheten finns
att jobba nära den skarpa utvecklingen såväl som att kunna skapa nya relationer. Och när en vän till mig hade träffat Henrik från er på en tillställning på Science Park i Jönköping tipsade han mig.

Efter lite research blev jag imponerad av ert nyskapande och tog kontakt. Hela intervjuprocessen rullade på fint och jag blev mer och mer övertygad om att jag hittat ett guldkorn i Jönköpings näringsliv.

Vad ser du fram emot under tiden hos Verendus?

Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att lämna böcker och föreläsningar åt sidan för att ge sig in i den riktiga världen. Förhoppningsvis visar det sig att skolan lagt en någorlunda grund av kunskap som jag hos Verendus kan förädla till utvecklingsplatina. Förutom det ska det också så klart bli väldigt kul att lära känna de sköna medarbetarna hos Verendus.

Berätta lite om dig själv.

Jag är 24 år från Skaraborgsslätten och bor nu i en liten lägenhet i Jönköping tillsammans med min flickvän. Förutom att viga mitt liv åt att stirra på en skärm så är jag väldigt intresserad utav världspolitik och följer den med ett vaket öga. Största målet med livet är att besöka över 100 länder.

Dela
Kontaktperson

Dick Darelid

VD / Försäljning

dick@verendus.se
036 777 92 51

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus