Verendus

Vi kan faktiskt stolt konstatera att vi de senaste åren förändrat en hel bransch

Innan vi skapade Verendus hade bara ett fåtal av Sverige och Norges handlare inom husvagns- och husbilsbranschen ett ordentligt affärssystem. Vi har sett till att majoriteten av dessa handlare numera har ett potent webbaserat och modernt verktyg som hjälper dem att skapa rutiner i försäljning, verkstad och butik. Samtidigt som de ser flöden, kalkylerar och utvärderar affärens alla led. Och hittar de blinda fläckarna de bara anade. Det är lättare att hålla löftet till kunden, när du slipper hålla massa annat i huvudet också.

Verendus grundades 2010 med insikten att det fanns en stor lucka i en relativt liten bransch. Men ändå stor nog för att det skulle vara mödan värt att bygga ett helt webbaserat affärssystem som tänkte småskaligt för en bransch med nästan bara fristående aktörer. Kunderna är inte alltid störst, men de vill absolut vara bäst. Nu visade sig Verendus även passa för andra branscher med upplevelsedrivna fordon – båtar, snöskotrar, fyrhjulingar, motorcyklar med mera. Kul tyckte vi. Vi kallar det för ett ”tympligt” affärssystem, för det innehåller inga onödiga eller otympliga lösningar som de allra flesta inte använder. Och vi bygger inte på det in absurdum, utan gör kloka efterfrågade justeringar som kunder bett om. Men bara om det är många som bett om samma sak. Alla uppdateringar görs automatiskt, och alla har samma version. Enkelt för användarna och enkelt för oss. Därför blir vi också enkelt konkurrenskraftiga gentemot större system. Och du behöver aldrig skicka personalen på tre-dagars-kurser, varken i början när du bestämt dig för att byta, eller när eventuella uppdateringar görs. Bra tycker våra kunder.

Verendus-teamet är en grupp av passionerade entreprenörer och utvecklare, med bakgrund i husvagns- och husbilsindustrin – alla med stort engagemang i den ständiga utvecklingen av Verendus och byggandet av kund- och användarvärde. Verendus är en del av Progrits, en växande nordisk mjukvarugrupp med inriktning mot fordons- / fritidsfordonsindustrin, e-handel och företagsresor. För mer information om Progrits besök  www.progrits.se      

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig inom kort.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Verendus