Välkommen Enzo!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi förstärker vårt redan internationella utvecklarteam med Enzo som ursprungligen kommer från Chile och har bott i Sverige sedan 2015. Han är miljövetaren som sadlade om till Webbutvecklare och som nu har börjat hos oss. Varmt välkommen!

Välkommen till Verendus, Enzo! Berätta lite mer om dig själv?

– Jag kommer ursprungligen från Chile, men jag har bott i Sverige sedan 2015. Jag talar spanska, engelska och lite svenska. 2019, medan jag bodde i Stockholm, började jag studera för att bli full stack developer. Direkt efter studierna började jag på Verendus och går igenom mentorprogrammet för junior utvecklare.
På fritiden gillar jag att upptäcka gömda platser i staden, promenera i naturen och lära mig nya saker.

Vad har du gjort tidigare i din karriär?

– Jag blev nyligen intresserad av programmering och webbutveckling. Innan detta hade jag en karriär inom miljöledning, där jag fick arbetserfarenhet både inom offentlig och privat sektor. Men efter att jag insåg att webbutveckling är något som jag verkligen brinner för och som kan användas för att ge praktiska lösningar på verkliga problem bestämde jag mig för att byta karriär.

Varför valde du Verendus och rollen som utvecklare?

– Tekniken som används på Verendus överensstämmer mycket med vad jag lärde mig under min utbildning, vilket var en avgörande aspekt för mig. Jag gillade också den internationella miljön och att företaget är väldigt dynamiskt eftersom det ständigt expanderar och anpassar sig till förändringar. Dessutom var alla jag träffade under mina anställningsintervjuer supervänliga och vänliga för att göra min process att gå med i teamet så bra som möjligt.

Riktigt kul att du har börjat hos oss, Enzo!

enzo zerega.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan