Båt

Sälj och serva – sömlöst.

Flöden och rutiner för optimal kundupplevelse.

Verendus är ett affärssystem som är anpassat för dig som säljer båtar och vattenskotrar, men även för dig som driver en marina med fokus på verkstad och eftermarknad. För er som har fysiska butiker passar det första branschanpassade butiksprogrammet utmärkt, och Verendus kan även hjälpa er hålla koll på bland annat båtmotorer, motornummer och skrovnummer.

Flöden och rutiner kan låta lite tråkigt, men dina kunder gillar resultatet. Oavsett om de vill gunga i lugna vatten eller bryta vågorna, vet du precis vad de behöver – och Verendus hjälper dig på vägen.

Intresserad av vilka produkter som passar för dig?

Så hjälper Verendus båthandlarna

Enkelt, online, tidsbesparande och bättre ordning på sina rutiner är det som de flesta kunder nämner när de berättar om Verendus. Vi är stolta över att vara det affärssystem som flera ledande båthandlare lutar sig mot i sin vardag. Här kan du lyssna till Myggenäs Marin, Jungfrusunds Marinservice, Jensen & Englund och 1852 Marin & Fritid när de berättar mer om sina verksamheter och hur Verendus hjälper dem från försäljning till verkstad!

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan