Om Verendus

Användarvärde och arbetsglädje i fokus.

Verendus är Europas marknadsledande affärssystem för fritidsfordonshandlare. De främsta fördelarna med Verendus är att systemet är byggt för, och utvecklat med, kollegor i branschen, att systemet är användarvänligt och lätthanterligt för dig som användare och att lösningen är helt webbaserad med arbetsflöden som är anpassade för branschens samtliga verksamhetsområden.

Verendus mission är att hjälpa återförsäljare att nå sin fulla potential och samtidigt förbättra vardagen i branschen, genom smarta och användarvänliga IT-lösningar och kopplade arbetsflöden. Vårt arbetssätt, både internt och med kunder och partners, bygger på förtroende för varandra, att användarvärde är i fokus, högt engagemang inom teamet och att vi tar action för att alltid
komma framåt.

Kund- och användarvärde i framsätet

Vi är ett passionerat team med stort engagemang i den kontinuerliga utvecklingen av Verendus, med kund- och användarvärde i fokus. Vi jobbar långsiktigt och drivs av att vara det bästa affärssystemet på marknaden för våra kundsegment.

Vi kan stolt konstatera att vi, under det senaste decenniet, förändrat och förbättrat hur hela branschen jobbar i norra Europa. Våra lösningar ska hålla högsta kvalitet men också vara enkla att använda – det är då ni, våra kunder, verkligen får nytta och glädje av affärssystemet. År efter år.

En arbetsplats för glädje och utveckling

Vår målsättning är också att vara den bästa arbetsplatsen för oss som jobbar här – en arbetsplats där vi kan växa professionellt och personligt, känna glädje och samtidigt ha tid över till annat viktigt i livet.

För att säkerställa att vi trivs och utvecklas, följer vi regelbundet och anonymt upp hur vi mår på jobbet. Resultaten är glädjande och visar att vi i tio gånger större utsträckning än andra tech-bolag skulle rekommendera Verendus som arbetsplats.

Gillar du att arbeta med en produkt som verkligen skapar förändring och kontinuerligt utvecklas? Vill du vara en del av ett team med nytänkande och problemlösande kollegor? Då har du hittat rätt.


Verendus är sedan några år tillbaka en del av Progrits – en växande nordisk mjukvarugrupp med fokus på branschanpassade informationstjänster och affärssystem. Genom Progrits samarbetar vi för att skapa starkare kunderbjudanden och bättre arbetssätt.

För mer information om Progrits besök www.progrits.seVårt team

Rickard Ahlbom 
VD 
Adam Ulvergard
Produktägare
Arvid Jägenstedt 
Försäljning & Affärsutveckling 
0700-62 64 73 
Carolina Lagerström
 Customer Success
Christoffer Kjellin 
Utvecklare
David Karlsson
Utvecklare
Dick Darelid
COO / Grundare
036-777 92 51 
Enzo Zerega 
Utvecklare 
Erik Anjou 
Customer Success 
Fredrik Bäckstrand 
Customer Success / Marknadskoordinator 
Henrik Gerdin 
Product Manager
Isuru Buddhika 
 Utvecklare
Markus Johansson
Utvecklare
Nicklas Ring 
Utvecklare
Omid Golshan 
Utvecklare 
Oscar Björsell 
Försäljning & Affärsutveckling
0760-14 08 98 
Samuel Eklund 
Utvecklare
Teodor Hansson
Team Leader Customer Success

Verendus 

Svenn Roger Odden 
Regionchef Norge 
+47 919 91 800 
Jonas Dalin
Försäljning & Affärsutveckling

+47 482 78 222

Verendus 

Andreas Neu
Head of Operations
 André Petzold
Product Owner
 Gabi Siebke
 Key Account Manager
 Lukas Redl
Customer & Sales Support 
 Marius Liekefett
Key Account Manager 
Thomas Maslin
Business Consulting and Support
Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan