Grossist

Beställ från er leverantör. Integration och filexport. 

Webbaserat Enkelt och användarvänligt Utvecklat med branschen

För att säkerställa en smidig och effektiv drift av verksamheten är det avgörande att beställa delar i tid och ha god kontroll över lagret för att undvika onödiga avbrott.

I Verendus genereras automatiska beställningsbehov för delar som behövs, både för specifika ordrar och för att "fylla upp" lagret så att ni alltid har önskat antal hemma.

För att göra beställningarna så enkla som möjligt finns det några olika hjälpmedel i Verendus. 

Integration mot KAMA

Om ni köper delar från KAMA så finns det en integration som gör det möjligt att beställa direkt från Verendus. Ni skapar inköpsordern som vanligt i Verendus och skickar iväg den till KAMA med ett enkelt knapptryck. Ordern tas emot av KAMA och ni ser den på ert KAMA-konto. 

Export av CSV-fil

Många webshoppar som ni köper delar av har troligtvis stöd för import av CSV-fil. Ni skapar en inköpsorder som vanligt och exporterar sedan en CSV-fil som ni laddar upp i webshoppen, på så sätt slipper ni skriva in varje artikel för sig.

Ett urval av leverantörer vi har stöd för i dagsläget; DBC, Honda, Knobby, Merc, Vartex, Boo, Brenderup, BRP, Polaris, Arctic Cat, C.Reinhardt, Byggplast, Scott, Parts Europe, Yamaha och SPG. 

Bild på grossist


Offert.png
Exportera CSV-fil för uppladdning i grossistens webshop
Publicera.png
Integration mot KAMA - beställ delar direkt från Verendus
Byte.png
Leverera in i lager när artiklarna kommer hem

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Om KAMA Fritid

KAMA Fritid AB är Nordens ledande tillbehörsgrossist inom husvagns- och husbilssektorn. KAMA FRITID har sedan 1987 ett väl utvecklat samarbete med världens ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid.
Huvudkontoret är beläget i Jönköping, Sverige, därifrån bearbetas Skandinavien. I Norge finns ett säljkontor och lager och i Finland finns ett säljkontor och lager i Helsingfors. Centrallagret i Jönköping, med över 12.000kvm lageryta, innehåller mer än 11.000 olika tillbehörsartiklar och där Jönköpings gynnsamma geografiska läge i kombination med rationell lagerhantering möjliggör snabba leveranser till våra återförsäljare. Försäljning sker genom våra återförsäljare som finns i hela Sverige, Finland och Norge.
www.kamafritid.seBoka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan