Fordonsvisaren

Ditt skarpaste verktyg.

Med Verendus Fordonsvisare gör du det enkelt för dina kunder att hitta och välja dina objekt. Med bara några klick tar du snabbt dina fordon från lager till försäljning och möter kunden där köpresan börjar - på nätet! 

Kunden i fokus

Vår Fordonsvisare är framtagen med kunden i fokus. Här läser du dig till all relevant fakta om ett objekt, ser bilder och skapar dig en uppfattning i en attraktiv och tillgänglig miljö, oavsett om du letar fordon via mobilen, datorn eller surfplattan.  

Checka alla boxar

En modern hemsida är uppdaterad, relevant, snabb och snygg. För att checka alla boxar har vi i Fordonsvisaren skapat ett smidigt flöde där det blir enkelt att ta ett nytt objekt från lager till försäljning, med bara några klick! Du väljer bilder, text och info – klickar publicera och låter Fordonsvisaren sköta resten! 

80% av alla köpresor börjar på Google

Det är extremt mycket. Så mycket att den som vinner på Google ofta vinner affären. Vi vet vad Google vill ha och anpassar din butik för att ni ska hamna så högt upp som möjligt bland sökresultaten. Då skapar vi trafik till er hemsida och behåller kunden där.  

exempel_DSO.png
Fordon.png

Optimerad för sökmotorer
-
hamna högt bland sökningar. 

Branschanpassat.png

Lättanvänd och avskalad lösning

Tid.png

Prisvärd och smidig. Slipp flera inlogg - spara tid och pengar.  

 Nyfiken på att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att synas bättre Online?

"Med tjänsterna som Verendus och Empori levererar har vi en helhetslösning som är enkel att jobba med och gör det möjligt att presentera oss på bästa sätt.

Lösningen mellan Verendus säljstöd och Empori hemsida har varit den ultimata lösningen för Fritidsfordon Öst. Hemsidan har ett snyggt upplägg som är lätt för oss att administrera samt användarvänlig för kunden. Supporten kring att sätta upp hemsidan har varit fantastisk, väl igång fungerade allt som önskvärt!
 
Med funktionen ”Köp online” känner vi att vi som återförsäljare är väl framme i den moderna tekniken för att kunna tillmötesgå alla kunders förväntningar av att köpa husbil eller husvagn."
 
Emelie Lyman, Fritidsfordon Öst
Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan