Fordonsvisaren

Ökad trafik, minskat dubbelarbete
och kortare säljprocess. 

Fordonsvisaren ökar dina chanser till köp eller intresseanmälningar genom att ditt sortiment annonseras attraktivt och tydligt för kunden. Med ett klick laddar du upp nya objekt med text och bilder. Du kan välja typsnitt, färger och utseende på ikoner för att passa ditt företags profil. Fordonsvisaren går att integrera på din nuvarande hemsida, eller till en ny som vi hjälper dig att skapa.  

Vi vet vad Google vill ha. Genom att anpassa din butik efter sökmotorer hamnar ni högre upp när kunder söker efter produkter som finns att köpa hos er. Därmed skapar vi trafik till er sida, och behåller kunden där.  

exempel_DSO.png
Fordon.png

Optimerad för sökmotorer
-
hamna högt bland sökningar. 

Branschanpassat.png

Lättanvänd och avskalad lösning

Tid.png

Prisvärd och smidig. Slipp flera inlogg - spara tid och pengar.  

 Nyfiken på att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att synas bättre Online?

"Med tjänsterna som Verendus och Empori levererar har vi en helhetslösning som är enkel att jobba med och gör det möjligt att presentera oss på bästa sätt.

Lösningen mellan Verendus säljstöd och Empori hemsida har varit den ultimata lösningen för Fritidsfordon Öst. Hemsidan har ett snyggt upplägg som är lätt för oss att administrera samt användarvänlig för kunden. Supporten kring att sätta upp hemsidan har varit fantastisk, väl igång fungerade allt som önskvärt!
 
Med funktionen ”Köp online” känner vi att vi som återförsäljare är väl framme i den moderna tekniken för att kunna tillmötesgå alla kunders förväntningar av att köpa husbil eller husvagn."
 
Emelie Lyman, Fritidsfordon Öst
Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan