Sweboat

Verendus är samarbetspartner till riksförbundet Sweboat

Webbaserat Enkelt och användarvänligt Utvecklat med branschen

Verendus är en självklar del av båtbranschen och vi är stolta över att vara samarbetspartner till Sweboat.

Verendus vision är att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential och driva branschen framåt. Tillsammans med återförsäljare, tillverkare och verkstäder vill vi verka för att göra det enklare att ge riktigt bra service till slutkunden, så att fler människor kan upptäcka och uppleva friheten som ett fritidsfordon ger.

En vision som också delas av Sweboat, båtbranschens riksförbund i Sverige. Sweboat har valt Verendus som samarbetspartner för att ge sina medlemmar möjligheten att utveckla och effektivisera sina verksamheter med hjälp av Verendus affärssystem och digitala lösningar.

Erbjudande för medlemmar i Sweboat

  • 30% Rabatt på uppstartskostnaden*

*Gäller inköp av våra produkter (Affärsstöd, Verkstad, Butik, Fordonsvisare, Rentingforce) med utbildningspaket Standard och On Site samt alla tilläggstjänster.

"Vi har hittat en trygg och bra partner i Verendus för handlare som gärna vill digitalisera och effektivisera sin verksamhet. Det är ett samarbete som ligger helt rätt i tiden med tanke på konjunkturläget där många nu ser om sitt hus och letar sätt att arbeta smartare. Att med hjälp av Verendus produkter kunna öka lönsamheten på sin verkstad, effektivisera sina arbetsprocesser eller få hjälp med att marknadsföra sig online tror jag verkligen är aktuellt för flera av våra medlemmar"

Mats Eriksson, VD Sweboat

Om Sweboat

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation. Verksamhetens målsättning är att skapa gynnsamma förhållanden för branschen, vara branschens språkrör och remissinstans, skapa förståelse för branschens och båtlivets vikt och roll i samhället och inte minst att medverka till en positiv inställning till båtlivet.

Sweboat har ca 400 medlemsföretag uppdelat på två segment.

  • B2B - Handel mellan företag

  • B2C - Handel mellan företag och konsumentHär Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan