Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kunder

Ett urval av våra kunder och deras tankar om Verendus.

Vår mission är att hjälpa återförsäljare att nå sin fulla potential och samtidigt förbättra vardagen i branschen.
”Vi valde Verendus mycket på grund av att det är ett ungt system som vill utvecklas, och vår dialog med Verendus låter lovande. Vi tänker inte sluta växa och det tänker inte Verendus heller, så vi ser ljust på vårt framtida samarbete.”

Ronnie Göransson, Auto-Blå


"Med Verendus får jag en bättre överblick på vilka fordon vi har hemma och kommer få hem. Det är även väldigt mycket lättare att göra affärer då man ser sina egna priser och får en bra kalkyl på vad det blir över på sista raden. Dessutom underlättar Verendus mycket i verkstaden, då man kan lägga in olika betalare för tex ett försäkringsjobb, garanti m.m."

Tobias Herrman, Lito Offroad


 


 

"Verendus är webbaserat och det ger oss kontroll och struktur. Vi känner att vi får bra support och gehör för förändringar, vilket vi värderar högt."

Fredrik Sjöborg, Seacastle
”Verendus gör det mycket enkelt att t.ex. snabbt och smidigt kunna söka fram kunder, fordon och statistik.”

Nisse Pettersson, Husbilslandet


 


 


”Verendus är en av de bästa investeringarna jag gjort, jag önskar att jag hade haft det redan 2010 när jag startade bolaget”.

Vahid Pirzadeh, VIP on 4 Wheels
”Verendus hjälpte oss hösten 2012 att utveckla vår återförsäljarportal för att få en ännu effektivare organisation och arbetsflöde mot våra återförsäljare. Våra återförsäljare har sedan dess en stabil och säker plattform att arbeta i då beställningar, garantier, reserevdelar och kommunikation till ÅF hanteras genom ’Hobby-portalen’.”

Håkan Jägmar, Hobby Fritid i Tenhult (Hobby Caravan Agent)


 


 


"Verendus är väldigt lätt att använda och förstå sig på, vilket underlättar då vi har säsongsarbetare. Samtidigt kan vi varsomhelst koppla upp oss för att komma åt data, vilket är viktigt för säljare."

Simon Borgström, Marine Store Norrtälje”När vi utvärderade affärssystem att bygga upp vår verksamhet på, fastnade jag för Verendus. Med erfarenhet från flertalet andra mycket komplicerade affärssystem så framstår Verendus som det överlägset bästa valet; molnbaserat, användarvänligt och med de flesta funktioner som vi behöver integrerade och i ständig utveckling – från bra till bäst!”

Joakim Norberg, Autohallen Husbilar

 


 

”Vi har använt Verendus sedan 2013. För oss är Verendus ett av våra viktigaste verktyg i det dagliga arbetet. Det förenklar processer och ger oss en snabb överblick och är dessutom mycket enkelt att använda.

Vi använder modulerna Affärsstöd, Verkstad och Butik och detta ger oss en komplett överblick över kunder, lager och driften. Att medarbetarna på Verendus har erfarenhet från fritidsfordonsbranschen är också en stor fördel.”

Rune Lysaker, Ferda Mysen"Verendus ger oss en trygg överblick över lager, leveranser och inbokade servicar. Vi känner att Verendus är en trygg leverantör av dessa tjänster för oss, som förenklar vår vardag i våra sälj- och serviceflöden."

Fredrik Ryberg, PR Husbilar


 


 


”Tydligt och enkelt system att jobba i – och att kunna länka samman hela verksamheten med Affärsstöd, Butik och Verkstad är väldigt smidigt.”

Martina Björkström, Fritidsprodukter


”Då vårt företag markant växte stod vi i valet mellan att nyanställa personer för administration eller att investera i ett nytt affärssystem. Vi valde att samarbeta med Verendus och tillsammans utveckla en ny webbportal för att effektivisera vår verksamhet både vad gäller lager, logistik samt orderhantering mot våra återförsäljare. Sedan införandet av webbportalen har vi växt ytterligare 25% i omsättning men ändå troligen aldrig haft bättre kontroll på verksamheten, tack vare den nya portalen från Verendus.”

Peter Blomqvist, Adria Caravan AB

 

Till toppen av sidan