Kunder

Ett urval av våra kunder och deras tankar om Verendus.

Vår mission är att hjälpa återförsäljare att nå sin fulla potential och samtidigt förbättra vardagen i branschen.

Utforska hur några av våra kunder upplever vardagen med Verendus

”Vi valde Verendus mycket på grund av att det är ett ungt system som vill utvecklas, och vår dialog med Verendus låter lovande. Vi tänker inte sluta växa och det tänker inte Verendus heller, så vi ser ljust på vårt framtida samarbete.”

Ronnie Göransson, Auto-Blå

"Med Verendus får jag en bättre överblick på vilka fordon vi har hemma och kommer få hem. Det är även väldigt mycket lättare att göra affärer då man ser sina egna priser och får en bra kalkyl på vad det blir över på sista raden. Dessutom underlättar Verendus mycket i verkstaden, då man kan lägga in olika betalare för tex ett försäkringsjobb, garanti m.m."

Tobias Herrman, Lito Offroad

"Verendus är webbaserat och det ger oss kontroll och struktur. Vi känner att vi får bra support och gehör för förändringar, vilket vi värderar högt."

Fredrik Sjöborg, Seacastle

”Verendus gör det mycket enkelt att t.ex. snabbt och smidigt kunna söka fram kunder, fordon och statistik.”

Nisse Pettersson, Husbilslandet

”Verendus är en av de bästa investeringarna jag gjort, jag önskar att jag hade haft det redan 2010 när jag startade bolaget”.

Vahid Pirzadeh, VIP on 4 Wheels

”Verendus hjälpte oss hösten 2012 att utveckla vår återförsäljarportal för att få en ännu effektivare organisation och arbetsflöde mot våra återförsäljare. Våra återförsäljare har sedan dess en stabil och säker plattform att arbeta i då beställningar, garantier, reservdelar och kommunikation till ÅF hanteras genom ’Hobby-portalen’.”

Håkan Jägmar, Hobby Fritid i Tenhult (Hobby Caravan Agent)

”När vi utvärderade affärssystem att bygga upp vår verksamhet på, fastnade jag för Verendus. Med erfarenhet från flertalet andra mycket komplicerade affärssystem så framstår Verendus som det överlägset bästa valet; molnbaserat, användarvänligt och med de flesta funktioner som vi behöver integrerade och i ständig utveckling – från bra till bäst!”

Joakim Norberg, Autohallen Husbilar

”Vi har använt Verendus sedan 2013. För oss är Verendus ett av våra viktigaste verktyg i det dagliga arbetet. Det förenklar processer och ger oss en snabb överblick och är dessutom mycket enkelt att använda.

Vi använder modulerna Affärsstöd, Verkstad och Butik och detta ger oss en komplett överblick över kunder, lager och driften. Att medarbetarna på Verendus har erfarenhet från fritidsfordonsbranschen är också en stor fördel.”

Rune Lysaker, Ferda Mysen

"Verendus ger oss en trygg överblick över lager, leveranser och inbokade servicar. Vi känner att Verendus är en trygg leverantör av dessa tjänster för oss, som förenklar vår vardag i våra sälj- och serviceflöden."

Fredrik Ryberg, PR Husbilar

”Då vårt företag markant växte stod vi i valet mellan att nyanställa personer för administration eller att investera i ett nytt affärssystem. Vi valde att samarbeta med Verendus och tillsammans utveckla en ny webbportal för att effektivisera vår verksamhet både vad gäller lager, logistik samt orderhantering mot våra återförsäljare. Sedan införandet av webbportalen har vi växt ytterligare 25% i omsättning men ändå troligen aldrig haft bättre kontroll på verksamheten, tack vare den nya portalen från Verendus.”

Peter Blomqvist, Adria Caravan AB

"Under tiden vi har använt Verendus har vi förenklat vårt arbete ju mer vi lär känna programmet. Hela processen från offert till kontrakt och leverans är sömlöst och översiktligt. 

Verendus är duktiga på att ständigt utveckla systemet, supporten är First Class och de är lyhörda på tips och förbättringar."

Kjetil Holgersen, Strand Båtsenter

"Med tjänsterna som Verendus och Empori levererar har vi en helhetslösning som är enkel att jobba med och gör det möjligt att presentera oss på bästa sätt.

Lösningen mellan Verendus säljstöd och Empori hemsida har varit den ultimata lösningen för Fritidsfordon Öst. Hemsidan har ett snyggt upplägg som är lätt för oss att administrera samt användarvänlig för kunden. Supporten kring att sätta upp hemsidan har varit fantastisk, väl igång fungerade allt som önskvärt!
 
Med funktionen ”Köp online” känner vi att vi som återförsäljare är väl framme i den moderna tekniken för att kunna tillmötesgå alla kunders förväntningar av att köpa husbil eller husvagn."

Emelie Lyman, Fritidsfordon Öst

"Verendus är superlätt och enkelt att använda. Offerter och kontrakt går snabbt att skapa och du har alltid full kontroll på lager och inbyten. Vi hade inte klarat oss utan Verendus!"

Jonas Gams Steine, Bergen Marine

" Nu när vi har kört Verendus i ett år så känner jag att vi har gjort helt rätt val av system och leverantör. Just helheten och flödet med Affärsstödet, Verkstad och Butiken fungerar riktigt, riktigt bra. "

Peter Lundkvist, CEO Umeå Terräng & Motor 

En av mina största farhågor var överföringen av kundregister och artiklar från vårat gamla system men det har fungerat klockrent! På den tiden vi har levt med systemet så har support och återkoppling på frågor varit i princip omedelbar.

Tack vare uppbyggnaden av Verendus så kan alla följa vad som händer på fordonsförsäljningen och delaktigheten har ökat i och med detta. Vi har fått mycket bättre kontroll på fordon som väntas in. Säljs de i förväg har vi koll på det och riskerar inte att sälja samma fordon två gånger. 

Verendus, en mycket bra investering för framtiden!

Ulf Dagh, MotorcenterX

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan