Välkommen Erik!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi välkomnar Erik Backenfall till vårt Customer Success-team! Erik har tidigare haft olika roller inom försäljning och customer success, och ser nu fram emot att bidra med sina erfarenheter för att välkomna och onboarda nya kunder på bästa sätt! Lär känna honom bättre här.

Vem är Erik?

– Jag är född i Göteborg, men uppvuxen i en liten ort som heter Herrljunga. Just nu bor jag med min sambo och vår hund Luna i centrala Jönköping. I september ska vi bli föräldrar för första gången, så snart går flyttlasset till ett radhus i Habo (där halva Verendus verkar bo!). På fritiden gillar vi att vara ute mycket i skog och mark, där vi vandrar och grillar. Annars reser vi ofta och då gärna till storstäder där det finns mycket schyssta restauranger. Sen är fotbollsintresset stort, och jag åker på så många Blåvittmatcher som tiden tillåter!

Vad har du gjort tidigare?

– Jag kommer senast ifrån ett saas-bolag som jobbar mot byggbranschen. Där jobbade jag i lite olika roller inom främst försäljning och customer success i ca 4,5 år. Innan det så har jag jobbat med försäljning i olika former, då främst inom telekombranschen.

Varför sökte du till Verendus?

– Jag fick en väldigt fin bild av bolaget. Henrik Gerdin som är min chef målade upp en bra bild av vart vi är och vart vi vill på sikt. Det lockade mig och lät som en spännande resa att få vara med på!

Till sist, vilken var den senaste serien du såg?

– Senaste serien jag såg var Shōgun som går på Apple TV+. Den kan jag starkt rekommendera!


ErikB_porträtt2.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan