Sweboat och Norboat väljer Verendus som samarbetspartner

Lorem ipsum dolor sit amet

Nu blir vi en ännu mer självklar del av båtbranschen. Riksförbunden Sweboat och Norboat har valt Verendus som samarbetspartner för att tillsammans verka för en tryggare och bättre båtbransch i Sverige och Norge.

Verendus vision är att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential och driva branschen framåt. Tillsammans med återförsäljare, tillverkare och verkstäder vill vi verka för att göra det enklare att ge riktigt bra service till slutkunden, så att fler människor kan upptäcka och uppleva friheten som ett fritidsfordon ger. En vision som också delas av båtbranschens riksförbund i Sverige och Norge, Sweboat samt Norboat. Nu har de båda förbunden valt Verendus som samarbetspartner för att ge sina medlemmar möjligheten att utveckla och effektivisera sina verksamheter med hjälp av Verendus affärssystem och digitala lösningar.

– Avtalet med två så stora branschorganisationer som Sweboat och Norboat känns som en fin bekräftelse på det arbete vi gör för att verka för en bättre bransch. Nu ligger vårt fokus på att se till att fler återförsäljare, verkstäder och båtvarv får tillgång till våra produkter för att kunna förbättra arbetssätt och rutiner. Det kommer ge dem fördelar som ökad lönsamhet och nöjdare slutkunder, säger Rickard Ahlbom, VD på Verendus.

Medlemmarna hos Sweboat och Norboat får ett förmånligt kampanjupplägg med betydligt lägre investering för att starta upp med Verendus, samt tillgång till utbildning och fördjupning i systemet för att bland annat kunna effektivisera sitt flöde från offert till leverans.

– Vi har hittat en trygg och bra partner i Verendus för handlare som gärna vill digitalisera och effektivisera sin verksamhet. Det är ett samarbete som ligger helt rätt i tiden med tanke på konjunkturläget där många nu ser om sitt hus och letar sätt att arbeta smartare. Att med hjälp av Verendus produkter kunna öka lönsamheten på sin verkstad, effektivisera sina arbetsprocesser eller få hjälp med att marknadsföra sig online tror jag verkligen är aktuellt för flera av våra medlemmar, säger Mats Eriksson, VD för Sweboat.

Erbjudande för medlemmar i Sweboat och Norboat

  • 30% Rabatt på uppstartskostnaden*

  • 0:- i månadsavgift** t.o.m 2024-01-31

*Gäller inköp av våra produkter (Affärsstöd, Verkstad, Butik, Fordonsvisare, Rentingforce) med utbildningspaket Standard och On Site samt alla tilläggstjänster.

**För befintliga kunder gäller erbjudandet vid köp av ytterligare produkter.

Rickard Ahlbom, VD på Verendus 

SweboatNorboat.png

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan