Zaver är nu integrerat i Verendus

Lorem ipsum dolor sit amet

Genom att Zaver är integrerat i Verendus kan ni erbjuda era kunder att betala i mobilen! Erbjud friktionsfria köpupplevelser och öka köpkraften hos dina kunder genom att låta dem välja betalsätt. Blixtsnabba utbetalningar till er, och reducerade ledtider leder till mindre kapitalbindning och bättre kassaflöde. 

Med hjälp av Zaver kan du enkelt erbjuda dina kunder flera olika betalsätt och samtidigt vara garanterad att du får pengarna. När kunden har signerat köpet tar Zaver över betalningsansvaret.

  1. Skapa och skicka en betallänk till kunden via SMS
  2. Kunden väljer betalmetod och signerar med BankID
  3. Betalningen är slutförd och pengarna förs över till er från Zaver

Dick Darelid, Affärsutvecklare på Verendus berättar mer:

- När vi skulle välja betallösning att integrera sömlöst i Verendus hade vi en omfattande kravlista för att säkerställa att den skulle vara perfekt anpassad för återförsäljarna inom fritidsfordonsbranschen. Efter noggrann övervägning, tillsammans med tongivande kunder som testpiloter föll valet på Zaver, som uppfyllde våra förväntningar.

Viktigast av allt: Zaver erbjuder en kostnadseffektiv lösning för återförsäljarna och hanterar även stora transaktionsbelopp. Zaver stödjer alla önskvärda betalmetoder, är tillgänglig i flera länder och har dessutom ett modernt API och en mycket samarbetsvillig utvecklingsorganisation och kundtjänst.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer.

Zaver gif3.gif
Tincidunt integer eu augue augue nunc elit dolor, luctus placerat scelerisque euismod, iaculis eu lacus nunc mi elit, vehicula ut laoreet ac, aliquam sit amet justo nunc tempor, metus vel.

“Med Zaver får vi flera nya betallösningar i ett flöde.

I och med ökade kostnader i samhället känns det extra bra att kunna erbjuda våra kunder fler betalningsmöjligheter som delbetalning/faktura. Efter bara några klick så ser vi att kunden har signat och vi är garanterade pengarna."

Emelie Ekborg Mattsson

Systemcoordinator

Forsbergs Fritidscenter är Sveriges största återförsäljare av husbilar och husvagnar, de använder Verendus på samtliga center.

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan