Vi flyttar till Science Park Towers

Lorem ipsum dolor sit amet

Nu går flyttlasset för oss till nya lokaler i Jönköpings senaste landmärke, Science Park Towers. – En möjlighet för oss att stärka banden ytterligare till stadens studenter, samtidigt som vi också fokuserar på att ge våra medarbetare den flexibilitet de uppskattar och möjlighet till bättre samverkan mellan våra team, kommenterar Rickard Ahlbom, CEO på Verendus.

Bara ett stenkast från Jönköping University står nu Science Park Towers färdigt, Jönköpings nya självklara mötesplats för entreprenörer, näringsliv och studenter som består av fyra torn i olika höjder med sju till femton våningar.

– Vi ser fram emot att flytta in våra nya lokaler där vi kan öka samverkan mellan våra olika team, erbjuda bättre mötesplatser och rum för att både brainstorma och varva ned. Verendus har alltid förespråkat work-life-balance modellen, och låtit våra medarbetare själva styra hur de fördelar sin arbetstid hemma eller på kontoret. De nya lokalerna har utformats med flexibilitet och digitalisering i åtanke, vilket kommer att förbättra den flexibla livsstil som våra medarbetare uppskattar, kommenterar Rickard Ahlbom, CEO på Verendus.

Verendus resa startade 2010 på Science Park och det är väldigt inspirerande att vara en del av den nya satsningen som görs med Science Park Towers. De senaste årens rekordintresse för fritidsfordon gör att efterfrågan på våra tjänster har ökat, och vi befinner oss nu i en stark tillväxtfas. Vi är 25 anställda som flyttar in i de nya lokalerna i sommar, och fler lär det bli.

– Vi behöver lokaler som främjar tillväxt, bara det senaste året har vi ökat med 6 nya medarbetare, och vi har inga planer på att slå av på takten. Här ser vi verkligen att närheten till högskolan och studentlivet ger oss ett försprång när det gäller att hitta duktiga utvecklare. Traditionellt har vi alltid haft ett bra samarbete med högskolan och erbjudit flera studenter en fast anställning efter att de har gjort sin praktik hos oss. Nu kommer det ännu fler chanser till lyckade rekryteringar då Science Park erbjuder studenthubs, events och andra plattformar där vi kan knyta bättre kontakt med framtidens arbetskraft. Vi letar alltid efter nya talanger där energi och passion är egenskaper som gör att man trivs hos oss, menar Rickard Ahlbom.

Vi flyttar in i våra nya lokaler på nionde våningen i början av juli månad. Lokalerna kommer även att delas med Jönköpingsbaserade SaaS-företaget Infospread, som ingår i samma nordiska mjukvarukoncern som Verendus.

– Att bli kontorsgrannar med vårt systerbolag Infospread uppmuntrar till samarbeten, kreativitet och innovation! Och dessutom får vi härliga kollegor på köpet, avslutar Rickard Ahlbom.

Rickard Ahlbom, VD 

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan