Välkommen Petra!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi jobbar som vanligt hårt med att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra våra produkter för alla våra kunder. Därför är vi riktigt glada att förstärka vårt team med Petra Hagman som kliver in i rollen som UX-designer. Det blir alltså Petras uppgift att säkerställa att Verendus produkter fortsätter vara så användarvänliga som möjligt. Lär känna Petra lite bättre!

Vem är Petra?
 – Jag är från början från Enköping, men har sedan 2013 varit bosatt i Stockholm. Har även hunnit med att bo ett par år i Jönköping, samt bodde en sväng i Edinburgh under min studietid. Min fritid spenderar jag till största del med min sambo, vår energifulla hund som snart blir ett år, samt tillsammans med vänner. Jag tycker även om att nörda in mig i någon bra serie, läsa böcker samt att yoga emellanåt!

Vad har du gjort tidigare?
 – Jag har en ganska bred bakgrund inom det digitala, med en utbildning inom både design och webbutveckling. Under åren har jag sysslat med bl.a. grafisk design, marknadsföring, bildretuschering samt frontend-utveckling. Mitt hjärta har dock alltid klappat lite extra för området användarvänlighet, vilket är något som genomsyrat mitt arbete oavsett roll. Det är också där mitt fokus legat de senaste åren då jag arbetat som konsult inom UX- och UI-design på en byrå i Stockholm.

Varför sökte du till Verendus?
 – Efter ca 11 år i Stockholm bestämde vi oss nyligen för att flytta tillbaka ner till Jönköping. Jag fick då tips om Verendus av en vän som jobbar för ett annat dotterbolag inom Progrits, och redan efter första mötet kändes det som en bra match. Jag har länge velat byta konsultrollen mot att arbeta in-house där jag kan jobba mer långsiktigt med en produkt, samt får chans att lära känna användarna på djupet. Utöver det känns Verendus som en väldigt trevlig arbetsplats med stor skaparglädje vilket såklart gör det extra roligt att gå till jobbet!

petra_hagman.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan