Välkommen Arvid!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi stänger det gamla året och öppnar det nya på bästa sätt: genom goda nyheter! Vi startar 2021 med att välkomna en ny kollega till teamet; Jönköpingssonen Arvid Jägenstedt börjar som Account Manager. 

Varmt välkommen, Arvid! Berätta lite mer om dig själv.

– Jag är en 31-årig tvåbarnsfar som är född och uppvuxen i Jönköping. Efter flera år i andra städer blev det flytt tillbaka till Jönköping igen när barnen kom.

– Jag älskar mötet med andra människor och har alltid haft ett intresse för teknik i olika former. Jag har en stor passion för utförsåkning och väljer vintersemester framför solsemester alla dagar i veckan. Förutom familjen tillbringas fritiden åt träning, privatekonomi och vänner. 

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har haft flera olika roller inom olika branscher genom arbetslivet. De senaste åren har jag arbetat med försäljning av olika slag. Senast kommer jag från konsult- och rekryteringsbranschen, dessförinnan var jag säljare inom fordonsbranschen.

Varför valde du Verendus och rollen som Account Manager?

– Jag har en stark förkärlek för effektivisering och processer, och därav har intresset för affärssystem vuxit fram. Att få kombinera det tillsammans med min erfarenhet av försäljning inom fordonsbranschen samt mitt teknikintresse, gjorde att det kändes helt rätt att bli en del av Verendus. Dessutom känns det som ett lagom stort bolag med ett tydligt driv framåt, där jag kan få vara med och både utveckla och utvecklas.

arvid.jpeg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan