Välkommen Carolina!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi är riktigt glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott, Carolina Lagerström!

Med sin stora erfarenhet av branschen och även som användare av Verendus kommer hon att bli en viktig kugge i vårt Customer Success Team. Hon kommer att arbeta med uppstart av nya kunder samt med utbildning av våra befintliga kunder. 

Carolina är en glad och sprallig fyrbarnsmamma av årgången -85, bosatt i Kinna, Marks kommun. 

På sin fritid spelar hon mer än gärna padel och har även till vis del utmanat sig själv att lära sig spela golf.  Att umgås med nära och kära är också något som hon värdesätter högt. När det är dags att dra i handbromsen och varva ner sätter hon sig gärna och målar eller spelar gitarr.

Tidigare var Carolina anställd på Forsbergs Fritidscenter där hon arbetade som systemkoordinator på huvudkontoret i Hyssna. Främst jobbade hon som en intern support mot Forsbergs sju filialer. Supporten avsåg alla system som företaget använde sig av och däribland Verendus.

När tjänsten som Customer Success Specialist hos oss kom ut så kände hon att det var en roll som var klippt och skuren för henne och det var ingen tvekan om att skicka iväg en ansökan. 

Nu får hon fokusera helt på det hon tycker är absolut roligast, hjälpa kunder att lära sig systemet och använda det på ett så effektivt sätt som möjligt.

"Verendus har en bra och rolig produkt, användarvänlig och med ett modernt utseende vilket givetvis är en stor fördel när man ska jobba med att utbilda användare.

Att hela gänget på Verendus är superhärliga människor blir ju dessutom en riktig bonus!" 


Riktigt kul att ha dig på plats Carolina!

 

- Jag ser fram emot att få möta Verendus kunder, titta på hur de jobbar i systemet och vara behjälplig inte bara i hur systemet fungerar utan även hjälpa kunden att sätta upp bra och effektiva arbetsflöden. 

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan