Fortnox integration

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi på Verendus vill hela tiden hitta nya vägar till att förenkla och förbättra vardagen för fritidsfordonshandlare. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda våra kunder en integration med Fortnox – Sveriges mest använda bokföringsprogram!

Fortnox är ledande inom automatiserad bokföring för både små och större företag, med filosofin att göra bokföring enklare, roligare och smartare. Helt i linje med hur vi på Verendus tänker, och med vår senaste tilläggstjänst Fortnox integration kan vi nu förenkla våra kunders arbetssätt än mer.

Smart och enkelt  

Med hjälp av integrationen sparar du mycket tid och kan underlätta ekonomihanteringen på ditt företag genom automatiserad export av verifikationer från Verendus direkt till Fortnox. För dig som redan använder filexport med SIE-4 blir det här ett helt automatiserat arbetsflöde – och frigör mer tid över till annat!

Integrationen är enkel att aktivera, med bara några få klick skickar Verendus verifikationer direkt till Fortnox. Sedan är du igång!

Du kan läsa mer om Fortnox integration i vårt Användarstöd. Där hittar du mer matnyttig information om förberedelser, funktioner och fördelar.  

fortnox.png

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan