Rentingforce blir en del av Verendus!

Lorem ipsum dolor sit amet

Det är med stor glädje vi kan meddela att uthyrningsmjukvaran Rentingforce har blivit en del av Verendus och Progritskoncernen. Rentingforce används av över 100 uthyrningsföretag i flertalet länder, där majoriteten hyr ut husbilar, men även andra fordonstyper och objekt.

Sedan den 1 januari 2022 är den Tysklandsbaserade uthyrningsmjukvaran Rentingforce en del av oss på Verendus och Progritskoncernen. Rentingforce används på flera europeiska marknader och ska komplettera Verendus produktutbud. Tillsammans stärks både Verendus och Rentingforce – med bättre erbjudande och med ett gemensamt team. 

Vår VD Rickard Ahlbom:

– Det känns verkligen bra att kunna välkomna Rentingforce ombord. Rentingforce är en framträdande lösning i sig samt en perfekt match till Verendus, dels så kompletterar våra lösningar varandra och därutöver delar vi arbetssätt och synen på hur användarvärde skapas. Tillsammans ska vi bli än bättre på att stärka våra kunder så att de kan nå sin fulla potential.

Vi är igång med översättning och anpassningar för Sverige och Norge. Planen är att under Q1 börja med testpiloter för att få er feedback, målet är att lansera skarpt i Q2.

Vi håller er uppdaterade!

Hör av er om ni vill vara med som testpilot, annars återkommer vi för att boka in demo/genomgång när vi har kommit lite längre med anpassningarna för Sverige och Norge.

Vill du anmäla dig som testpilot? 

Skicka ett mail till oss genom att klicka här!

Klicka här för att läsa pressmeddelandet och kika in på www.rentingforce.com för mer information om Rentingforce.

 

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan