Vi är nu ett Healthy Place to Work!

Lorem ipsum dolor sit amet

Roliga nyheter! Genom företagshälsovården Onelab har vi fått utmärkelsen Healthy Place to Work. Detta för vårt aktiva arbete med att förebygga psykisk och fysisk ohälsa bland oss kollegor.  

På Verendus har gemensamma aktiviteter, teambuilding och medarbetarsamtal varit viktiga verktyg för en frisk och positiv arbetsmiljö. Trots det kan det ändå vara svårt att fånga upp eventuella hälsoproblem hos enskilda individer. Därför valde vi under förra året att förstärka våra insatser än mer, och började använda Onelabs digitala tjänster.

–  Vi har alltid värnat mycket om vår kultur och strävat efter att vara en riktigt bra arbetsplats. Förutom att skapa stark teamkänsla och en inkluderande gemenskap på Verendus, så handlar det också om att vara uppmärksam på hur den enskilde individen mår, både psykiskt och fysiskt. Hälsan är ju helt avgörande för oss, för när vi mår bra och är engagerade då blir det också roligare på jobbet. Detta gagnar såklart även våra kunder, både i bättre erbjudanden och service, säger Rickard Ahlbom, VD.

 För att uppnå utmärkelsen Healthy Place to Work ska man som företag uppnå vissa kriterier, däribland kartlägga och identifiera hälsorisker, genomföra en uppföljning av dessa och ha en konkret plan för att förebygga hälsorisker.

 –  Det vi gillar med Onelab är att de precis som vi jobbar med digitala och smarta verktyg. Med hjälp av den hälsodata som våra medarbetare fyller i, tillsammans med kompetensen hos Onelabs sjuksköterskor och läkare, kan vi sätta in rätt hälsoinsats i rätt tid för de kollegor som visar risk för att bli sjukskrivna under en längre period, avslutar Rickard Ahlbom.

HPtW_red.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan