Nya utvecklarstjärnor!

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi förstärker på utvecklarsidan och hälsar Didrik Nordström och Marcus Vilhelmsson varmt välkomna (igen) till teamet. Båda har läst Datateknik med inriktning Mjukvaruutveckling och mobila plattformar vid Jönköpings Universitet och gjort sin praktikperiod hos oss. Efter en avklarad examen är det nu dags att välkomna dem igen!

Berätta lite om vilka ni är och vad ni har gjort tidigare?

– Jag är uppvuxen i Gränna men bor sedan ett år tillbaka i Jönköping, berättar Didrik. Jag läste vid Jönköpings Universitet direkt efter studenten och har tidigare extrajobbat som polkagrisbagare i Gränna. På fritiden gillar jag att träna, just nu är det cykling och padel som gäller.

– Jag kommer från ett litet samhälle vid namn Forserum, men har läst 3 år vid Jönköpings Universitet och nu till sommaren så går flyttlasset in till stan, säger Marcus. På fritiden gillar jag att uttrycka mig kreativt och testa på nya saker. Annars hittar ni mig spelandes framför datorn eller ute med polarna.

Vad var det som lockade med Verendus?

– Jag har ju redan gjort både praktik och sommarjobb här, så jag visste att det är ett kontor med bra atmosfär och kollegor. Jag får också arbeta med de arbetsuppgifter som jag har intresse för, säger Didrik.

– Det var en god arbetsmiljö, stora framtidsmål och visioner som lockade mig till Verendus och jag vet att jag även själv kommer att utvecklas på denna resa framöver, säger Marcus.

Till sist, vad har ni för planer i sommar?

– Den första planen är att flytta, vilket kommer ta en del av semestern. Sen ser jag fram emot en lugn sommar med sol, bad och förhoppningsvis mycket golf, säger Didrik.

– Jag ska försöka ta det rätt lugnt och inte planera in allt för mycket. Jag ska ju också flytta så det kommer nog ta sin tid. Men lite gött häng med härligt väder hade inte varit fel, avslutar Marcus.

Varmt välkomna till oss Didrik och Marcus!

Marcus Didrik crop.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan