Välkommen Ted!

Lorem ipsum dolor sit amet

Nytt år, ny medarbetare! Vi på Verendus inleder 2023 med att förstärka teamet med ännu en utvecklare! Ted Agnér kommer från en kreativ bakgrund med film och foto, men sadlade om till programmerare där han tidigare har arbetat inom e-commerce. Vi är så glada att ha dig ombord! 

Ted, berätta lite om dig själv?

Jag kommer ursprungligen från nöjesmetropolen Smålandsstenar, men bor sedan mitten av 2021 i en villa i Habo tillsammans med min fru och våra två söner. Innan dess provade vi livet i Malmö i några år.

På fritiden går den mesta av tiden till min fru och mina barn. Annars så kanske jag lagar mat, dricker kaffe, spelar dator-, tv- eller brädspel, läser böcker, tittar på serier, odlar chili, brygger öl eller vin, gymmar, renoverar i huset, eller så hittar jag en ny hobby. Det är alltid kul att lära sig nya grejer!

Vad har du gjort tidigare?

Tidigare så frilansade jag med att filma, redigera, och animera bland annat, men när vi väntade vårt första barn så kände jag att jag ville en ha en något mer förutsägbar inkomst. Då jag alltid har gillat programmering så kändes det väldigt naturligt att gå den vägen. Det blev studier på en YH-utbildning i två år och jag ångrar inte det bytet en sekund! Nu har jag precis varit föräldraledig i ett halvår, men innan dess jobbade jag som utvecklare på e-handeln Coolstuff.

Vad var det som verkade spännande med Verendus?

Jag hade jobbat på distans i nästan två år, och kände att efter föräldraledigheten så ska jag byta jobb till ett kontor som ligger lite närmare hemmet. När jag började leta bland lediga tjänster blev jag ganska så direkt kontaktad av en rekryterare på Progrits, och hon talade väldigt gott om Verendus. Jag fick komma hit och träffa några av människorna som jobbar här och höra mer om företaget - och jag fick intrycket att det var en väldigt trevlig arbetsplats! Jag har även några bekanta som kände till det, och alla talade varmt om stället. Så efter en del övervägande så kändes Verendus som en plats som kommer att passa mig bra, och förhoppningsvis kommer jag passa bra för Verendus också!

Till sist, eftersom det precis blivit nytt år – har du några nyårslöften för 2023?

Ja! Jag ska minska på sötsaker och träna mer! (men jag åt godis redan på nyårsdagen, och har inte tränat något sen innan nyår, så vi får se hur det här kommer gå...)

Riktigt kul att ha dig ombord, Ted!

Ted hemsida.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan