ProBike väljer Verendus

Lorem ipsum dolor sit amet

När ledande MC-återförsäljaren ProBike skulle byta affärssystem fanns kravet att det nya systemet kunde täcka hela verksamhetens delar; affärsstöd, verkstad och butik. Efter noga utvärdering av leverantörerna på marknaden fastnade man för Verendus branschanpassade affärssystem, som ProBike kan fortsätta sin tillväxtresa tillsammans med.

Med fyra anläggningar runt om i Sverige och breda utbud av kända varumärken så som Harley Davidson, Piaggio, Honda och Kawasaki, är ProBike den största återförsäljaren av MC i Skandinavien. Trots verksamhetens storlek kunde deras tidigare affärssystem inte hålla jämna steg med den övriga tillväxten, och ProBike började se sig om efter andra och mer moderna lösningar.

– Vi hade en önskan om ett system som i första hand är enkelt och smidigt för alla anställda att jobba i. Vi efterfrågade också att systemet skulle ge oss ett sömlöst flöde från första offert till levererat fordon, berättar Richard Nordfeldt, platschef på ProBike Malmö.

ProBike började jämföra olika leverantörer på marknaden och fastnade för Verendus webbaserade system som täckte in alla verksamhetens delar; fordonsförsäljning, lagerhållning, verkstadssystem, försäljningsstatistik, butik och kassa, integration mot bokföring och mycket mer.

– Vi utvärderade sex olika affärssystem men fann en bra match i Verendus. Flödet mellan Affärsstöd, Verkstad och Butik passar våra behov där vi står idag, men också vart vi vill komma. Höga ambitioner är något vi har gemensamt, säger Richard Nordfeldt.

ProBike kan nu förbättra sitt affärsflöde vid försäljning av motorcyklar, från offerering inklusive finansiering, inbyten och tillbehör till själva avtalet som Verendus kan stötta med digital signering, där kunden inte behöver vara på plats för att genomföra affären.

­– Det känns riktigt kul att ProBike valt Verendus som partner för att kunna leverera en ännu bättre upplevelse till sina kunder runt om i landet! Nu får ProBike ett affärssystem som är branschanpassat till deras verksamhet från dag ett. Vi ser långsiktigt på det här samarbetet och ser fram emot att växa tillsammans med dem, samt stötta dem till att utveckla sin digitala närvaro med funktioner som e-handel och Fordonsvisare, avslutar Oscar Björsell, säljare på Verendus. 

Läs mer om ProBike på www.probike.se

Probike_Verendus.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan