Välkommen Isuru!

Lorem ipsum dolor sit amet

Få kan säga att de har bytt vågorna i Sri Lanka för krusningarna på Vättern. Men kärleken till en viss teknik och trevliga medarbetare gjorde att Verendus senaste tillskott, Isuru Buddhika, flyttade till Jönköping för att driva sina ambitioner framåt. 

Välkommen till Verendus, Isuru! Berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född och uppvuxen i Asiens pärla, Sri Lanka. Jag älskar att resa och prova ny mat men musik är min främsta passion. Jag flyttade till Jönköping i maj 2021 för att arbeta på Verendus.

Vad har du gjort tidigare i din karriär?

– När jag gick i skolan började jag utveckla små applikationer med Visual Basic. Det fick mig att starta ett par framgångsrika och högt rankade webbplatser i Sri Lanka efter skolan. År 2014 slutförde jag min kandidatexamen i programvaruteknik och började min karriär som mjukvaruingenjör.

- År 2020 tog jag min magisterexamen i företagsekonomi. Jag har arbetat med svenska IT -företag sedan 2015 som offshore -utvecklare, det är så jag lärde känna Verendus. Innan jag började på Verendus arbetade jag på Ascentic i Sri Lanka som offshore -utvecklare för Verendus.

Varför valde du Verendus och rollen som utvecklare?

– När jag åkte till Jönköping och Verendus för ett besök på plats 2019, kände jag att kulturen och människorna var så trevliga. Jag ville få mer erfarenhet av att arbeta med utvecklare, produktägare och produktchefer på plats i Jönköping. Jag älskar också den tekniken som Verendus använder. Dessa två faktorer fick mig att välja Verendus och ett liv i Sverige.

Vi är otroligt glada att ha dig på plats Isuru!

isuru website news.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan