Välkommen Richard!

Lorem ipsum dolor sit amet

Snart dags för sommar och semester, men innan dess vill vi passa på att presentera Richard Lind som ny Customer Success Manager på Verendus. Med erfarenhet och passion för att bygga långsiktiga kundrelationer passar Richard perfekt för såväl rollen,  som i kulturen på Verendus! Lär känna honom bättre här. 

Berätta, vem är Richard?

– Jag är en 30åring som är uppvuxen mitt ute i skogen på “Bullerby-gården” strax utanför Jönköping. Jag bor nu tillsammans med min flickvän på Liljeholmen här i stan. På fritiden tränar jag gärna så mycket som möjligt, och jag gillar att vara i naturen. När jag inte är ute och rör på mig läser jag gärna böcker eller lyssnar på podcasts. Jag gillar att utsätta kroppen för alla möjliga saker som ska vara nyttigt, så som kalla duschar eller hemmagjord kombucha. Om någon har tips på biohacking får man jättegärna höra av sig till mig!          

Vad har du gjort tidigare?

– Jag är utbildad civilekonom, och efter min examen har jag jobbat som Customer Success Manager på ett annat SaaS-bolag här i Jönköping. 

Varför sökte du till Verendus? Vad var det som lockade?

– Som CSM får man möjlighet att bygga långsiktiga relationer med kunder och det är bland det roligaste jag vet! Jag har förstått att Verendus jobbar väldigt nära kunderna för att hjälpa dem att uppnå sina mål. Vi lyckas när kunden lyckas och det är ett framgångsrecept som jag tror på.   

Till sist, vad är dina planer för sommaren? 

– Jag ska köpa mig ett par hängselbyxor och en stråhatt och sen ska jag och min flickvän vara gårdsvakter åt mina föräldrar som åker norrut över sommaren.

richard.jpg

Fler nyheter

Boka demo!

Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Till toppen av sidan